Dag 21, Drive-in Zoo, Route66 en Laughlin - Reisverslag uit Laughlin, Verenigde Staten van Ilona & Tom - WaarBenJij.nu Dag 21, Drive-in Zoo, Route66 en Laughlin - Reisverslag uit Laughlin, Verenigde Staten van Ilona & Tom - WaarBenJij.nu

Dag 21, Drive-in Zoo, Route66 en Laughlin

Blijf op de hoogte en volg Ilona & Tom

24 September 2012 | Verenigde Staten, Laughlin

Dag 21

We werden vanmorgen wakker in het kleine, maar o zo toeristische plaatsje Winston aan de bekende Route 66. Na een ontbijtje te hebben gescoord,bij de plaatselijke supermarkt (welke overigens erg groot was in vergelijking met het dorp) zijn we richting het dierenpark gereden welke we de dag ervoor al hadden gezien.  Dit is een typisch Amerikaans dierenpark, waarom? Nou omdat het een drive-in Zoo is! We rijden dus met onze eigen auto het dierenpark in en krijgen een apparaatje mee welke ons verteld wat we zien! Het is een leuke ervaring, zo kunnen we alle dieren goed op de foto krijgen. Na het rondje rijden is er ook een looproute, we parkeren de auto en lopen het park verder binnen. We hebben geluk, er is zojuist een vogelshow begonnen! Vlug pakken we de camera en schieten we een paar mooie shots.
Nadat we de ronde in het park hebben afgemaakt lopen we terug naar de auto om onze route richting het westen in te zetten. Graag willen we de Route 66 een stuk afrijden, dus zo gezegd zo gedaan. De bekende Route 66 is bekend bij veel toeristen. Dit is de eerste weg welke de oostelijke en de westelijke met elkaar verbond en werd overbodig met de komst van de Interstates. Ondanks deze komst blijft de route erg populair, vooral voor motorrijders is het een prachtige route.
Onze eerste stop is in het dorp waar we ook geslapen hebben, Winstons. Na wat op internet te hebben gespeurd zijn we achter het cafe Twisters gekomen. Dit in totaal jaren 50 verkerende cafe hebben we een Coca Cola uit glazen fles gedronken, jaja ze bestaan nog. Verder onderweg komen we veel souvenir winkels  en veel verrotte oldtimers tegen. De  weg is erg versleten en er zitten veel scherpe bochten in. Als we op een gegeven moment Oatman binnen rijden  lijkt het of we echt terug in de tijd gaan. Het stinkt hier ook erg naar poep en even later wordt het duidelijk hoe dit kwam, er lopen ezels los in dit dorp. Helaas zijn er veel winkels gesloten dus we kunnen hier niet veel doen. Na wat rond te hebben gewandeld in dit dorp rijden we door richting Laughlin, deze staat is een soort 2e Las Vegas, echter dan nog zonder de overweldigende toerisme. We krijgen onderweg nog een paar unieke uitzichten en het feit dat we dit meemaken vanaf de Route 66 maakt het toch zeer bijzonder.
Zodra we Laughlin binnen rijden zien we aan het begin een aantal motels, na wat twijfelen besluiten we toch om even verder de stad in te rijden. Gelukkig maar, want voor hooguit hetzelfde geld zitten we nu in een luxe hotel met Casino, fitness center en zwembad erbij! We checken-in en maken ons klaar voor een 2e avondje gokken. Eventjes wat eten en hup door naar het Casino. Daar bestellen we wat te drinken, deze blijken gratis te zijn zolang je aan het gokken bent! Ditmaal hebben we een beetje geluk, we slapen hier in ieder geval voor niets vannacht! Morgen zetten we onze route verder voort richting het westen. We willen graag nog even sterren spotten in Los Angeles om vervolgens via de Highway 1 richting San Fransisco terug te keren. We hebben namelijk kaartjes gekocht voor Alcatraz en dat willen we absoluut niet missen!

• 25 September 2012 - 19:43

André En Josje :

Nou wij zitten hier enorm te kwijlen met z,n tweeën,wat een prachtige foto,s weer en weer een erg leuk verslag.
    Ben erg benieuwd naar jullie verslag over l.a en bij wie jullie een bakkie gaan doen.
    Alcatres zal wel een hele aparte ervaring zijn denk ik.
    Nog heel veel plezier en ik hoop weer snel van jullie te lezen .
    Heel veel dikke knuffels van André en Josje

• 25 September 2012 - 22:34

Arjan & Marjet:

Alweer richting SF? Dat klinkt niet goed. We zullen jullie verslagen missen volgende week, maar eerst nog flink genieten,

• 26 September 2012 - 11:42

Bas & Sabine:

Heeeej lieverds,

Jee, liep ff flink achter met de verslagen, maar ben weer helemaal bij nu!! Wat zien jullie daar onwijs mooie dingen, echt super gaaf!!
    Ik ben benieuwd of jullie nog sterren spotten in LA en hoe Alcatraz was!!
    Wanneer komen jullie weer terug naar Nederland?? Je mist hier echt niks hoor, de herfst is begonnen bah!! Nou heeeeeeeeel veeeeeel plezier nog, genieten en nog heel veel mooie dingen zien!!

Dikke kus uit Nijverdal,
    Bas en Sab

• 26 September 2012 - 22:40

Vincent En Charlotte:

Die American Diner ziet er gaaf uit, leuk voor Vincent om te zien, de vroegere uitstraling van de Boomcate, hihi.
    We kunnen niets anders zeggen dan: Genieten, genieten, en blijven genieten!

Liefs ons